Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ardından gitmek

Rüyada ölünün ardından gitmek

Rüyada ölünün ardından gitmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, elde edilecek menfaatlere, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ardından gitmek gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün ardından gitmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin ardından gitmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin ardından gitmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ardından ağlamak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ardından ağlamak düzenli bir işe kavuşulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada ölenin ardından ağlamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ardından ağlamak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin ardından ağlamak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments