Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm ilanı görmek

Rüyada ölüm ilanı görmek

Rüyada ölüm ilanı görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kötü noktalara geleceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüm ilanı gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada ölüm ilanı duymak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ölüm ilanı görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ilan görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada satılık ilanı vermek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini ilan etmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, huzursuz olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Rüyada ilan etmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze ilanı duymak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşk ilanı görmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments