Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm ağlamak

Rüyada ölüm ağlamak

Rüyada ölüm ağlamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, başarısız olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada ölüm ağlamak gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Rüyada ölüm ve ağlamak başarılı olacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada ölüm haberi alıp ağlamak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada ölüm ağlamak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüm haberine ağlamak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm haberi alarak ağlamak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, işlerinin başarılı olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüme ağlamak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, rızıksız kalacağına delalettir.

Rüyada ölüm haberi almak ağlamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölüm haberi almak ve ağlamak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments