Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlardan kaçmak

Rüyada atlardan kaçmak

Rüyada atlardan kaçmak yaşanan zor günlerin biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Rüyada atlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada at arabasından kaçmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah attan kaçmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz attan kaçmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada atlayarak kaçmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada camdan atlayarak kaçmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada atla kaçmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlardan kaçmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada attan kaçmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments