Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü komşusunu görmek

Rüyada ölü komşusunu görmek

Rüyada ölü komşusunu görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü komşusunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada ölü komşu görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada ölü komşusunu görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada komşuya kızmak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun öldüğünü duymak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, geçmişi unutup geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun bulaşığını yıkamak hayırlı işlerde yer alacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada komşudan bişey istemek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, onlara hocalık edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına alamet eder.

Rüyada komşuya pirinç vermek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalet eder.

Rüyada komşu ziyareti görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments