Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü elbisesi görmek

Rüyada ölü elbisesi görmek

Rüyada ölü elbisesi görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet eder.

Rüyada ölü elbisesi gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Rüyada ölüden elbise almak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü elbisesi görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada ölüyü yeşil elbiseyle görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elbisesini yıkamak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü takım elbiseli görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine elbise vermek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü siyah elbiseyle görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü elbisesi giymek fırsatların heba edileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments