Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle helalleşmek

Rüyada ölü biriyle helalleşmek

Rüyada ölü biriyle helalleşmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü biriyle helalleşmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada ölüyle helalleşmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölülerle helalleşmek tatsızlıklar çıkacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle helalleşmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle helalleşmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada komşularla helalleşmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Rüyada anneyle helalleşmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, aradaki buzları eriteceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle helalleşmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada herkesle helalleşmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments