Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşte yufka pişirmek

Rüyada ateşte yufka pişirmek

Rüyada ateşte yufka pişirmek hastalıklarını yeneceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sağlığının da bozulacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yarınlara bakacağına yorulur.

Rüyada ateşte yufka pişirmek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada ateşte yufka pişirmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Rüyada saçta yufka pişirmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka açmak ve pişirmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Rüyada yufka açıp pişirmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka pişirdiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka pişirmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, ayaklandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yufka ekmek pişirmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada yufka ekmek yapmak pişirmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments