Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini elini tutmak

Rüyada ölmüş birini elini tutmak

Rüyada ölmüş birini elini tutmak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada ölünün eline tutmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı elinde tutmak inancının eksileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği birinin elini tutmak hayırlı bir yola girileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesinin elini tutmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada elinde altın tutmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, kalp kıracağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elini tutmak tazeleneceğine ve canlanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün elini tutmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments