Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir yakınını diri görmek

Rüyada ölmüş bir yakınını diri görmek

Rüyada ölmüş bir yakınını diri görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, borç ödemeye, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sorunların çözüleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir yakınını diri gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada ölmüş bir yakınını diri görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yakınını diri görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir yakınını diri görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada ölü bir yakınını diri görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş yakınını diri görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Rüyada ölmüş teyzeyi diri görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret eder.

Rüyada diri insan gömmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini diri görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments