Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babaanne ve dedeyi görmek

Rüyada ölmüş babaanne ve dedeyi görmek

Rüyada ölmüş babaanne ve dedeyi görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babaanne ve dedeyi gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada dede babaanne görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hoş muhabbette olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dede babaanne görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş dedesini ve babaannesini görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaanne ve dedeyi görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dede ve babaanne görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş dede ve babaanneyi görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş dede ve babaanne görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada babaanne ve dede görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mry

Rüyamda ölmüş dedemi ve babaannemi gördüm mezarlarına yaklaştığımda ikisi de uyandı bizmle konuştular hatta evlenmem gerektiğini söylediler. Onların kalkıp benimle konuşması hayırlı mı acaba

Yüsra

rüyamda her ikiside ölmüs olan dede ve babaannemi görüyorum, dedemin ahiri vardi ve kendimizi o ahirin icinde görüyorum, babaannem yeni dogmus ve simsiyah olan buzaga annesinden süt emmesi icin yardim ediyordu, sonra buzaga kendi parmaklari ile süt vermeye calisiyordu, dedem ve babaannem hic konusmadilar ve yanimizda benim annemde vardi.
Acaba bu rüya neye alamettir ?