Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmayan bebeği emzirmek

Rüyada olmayan bebeği emzirmek

Rüyada olmayan bebeği emzirmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada olmayan bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada herhangi bir bebek emzirmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kısmetlerin artacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği emzirmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının erkek bebek emzirmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Rüyada oyuncak bebek emzirmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği olmak ve emzirmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe emzirmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebekler emzirmek varlık içinde yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne olmak ve bebek emzirmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments