Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği olmak ve emzirmek

Rüyada bebeği olmak ve emzirmek

Rüyada bebeği olmak ve emzirmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği olmak ve emzirmek gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Rüyada aç bir bebeği emzirmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle bebek emzirmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek güzel bir evliliğe, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada biberonla bebek emzirmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğini emzirdiğini görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede bebek emzirmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin bebeğini emzirmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments