Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiye yemek yedirmek

Rüyada ölen kişiye yemek yedirmek

Rüyada ölen kişiye yemek yedirmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kişiye yemek yedirmek çektiği zorlukların biteceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Rüyada ölen bir kişinin yemek yediğini görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin yemek yediğini görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiye yemek yedirmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulur.

Rüyada ölen bir kişiye yemek yedirmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin yemek yediğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin yemek yediğini görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kişinin geri planda kalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments