Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiye yemek vermek

Rüyada ölen kişiye yemek vermek

Rüyada ölen kişiye yemek vermek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, umutlarının yarım kalmayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiye yemek vermek gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada küs olduğun kişiyle yemek yemek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kişiye yemek vermek iş yerinde çok zarar edileceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişiden tokat yemek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiye yemek vermek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişiye yemek vermek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölen bir kişiye yemek yedirmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin yemek yediğini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, uzun sohbetler edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments