Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atauyı görmek

Rüyada atauyı görmek

Rüyada atauyı görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, can derdine düşeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, şansının döneceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada atauyı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ata yem vermek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada atama yapıldığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada takla atan güvercin görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, zorluklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ata yük yüklemek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ata binmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada atatürkün ölümünü görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aileyle iş yapmayacağına işarettir.

Rüyada ata su vermek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelin olup ata binmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments