Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir komşuyu görmek

Rüyada ölen bir komşuyu görmek

Rüyada ölen bir komşuyu görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bahtının da çok parlak olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölen bir komşuyu gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada komşu oğluyla evlenmek iş yaşantısında hırslanacağına, malını ve canını riske edeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada komşuyla ağlamak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun öldüğünü görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada komşunu güzel görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işarettir.

Rüyada komşunun çocuğunu emzirmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Rüyada hamile komşu görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan ekmek istemek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini komşunun evinde görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments