Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir kişiyi diri görmek

Rüyada ölen bir kişiyi diri görmek

Rüyada ölen bir kişiyi diri görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Rüyada ölen bir kişiyi diri gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada ölmüş olan kişiyi diri görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiyi diri görmek malından ve parasından kaybedeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü kişiyi diri görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi diri görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişileri diri görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bir kişiyi diri görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişiyi diri görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yakınını diri görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments