Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen anneyi yatarken görmek

Rüyada ölen anneyi yatarken görmek

Rüyada ölen anneyi yatarken görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi yatarken gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada anneyi yatarken görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi yatarken görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aradığı aşkı bulacağına delalettir.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada ölen anneyi yatarken görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada anne babayı yatarken görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Rüyada annesini yatarken görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi yatarken görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments