Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öleceğini bildiğini görmek

Rüyada öleceğini bildiğini görmek

Rüyada öleceğini bildiğini görmek maddi açıdan ferahlamaya, Allah katında günahlarının affolacağına, birçok dertle muhatap olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada öleceğini bildiğini gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada kuranı bildiği halde okuyamamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada öleceğini bildiğini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, karanlığın biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments