Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olağanüstü hal görmek

Rüyada olağanüstü hal görmek

Rüyada olağanüstü hal görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet eder.

Rüyada olağanüstü hal gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada olağanüstü hal görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada olağanüstü şeyler yapmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada olağanüstü güce sahip olmak büyük bir kazanca sahip olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada olağanüstü şeyler görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada olağanüstü güçleri olmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada olağanüstü güçlere sahip olmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, güzel günlerin yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini inşaat halinde görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hayırlı bir eşe, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments