Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul ve öğretmen görmek

Rüyada okul ve öğretmen görmek

Rüyada okul ve öğretmen görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, dertlerine derman arayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul ve öğretmen gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada okul ve öğretmen görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Rüyada öğretmen ve okul görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul öğrenci öğretmen görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada okulda öğretmenini görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Rüyada okulda öğretmenlik yapmak üçüncü gözünün açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Rüyada eski okul öğretmenini görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet eder.

Rüyada okulda öğretmen görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini okulda öğretmen görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments