Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul ve bayrak görmek

Rüyada okul ve bayrak görmek

Rüyada okul ve bayrak görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sağlık ve hayır getireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul ve bayrak gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada okul ve bayrak görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Rüyada başka bir ülkenin bayrağını görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kızılay bayrağı görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayrak ve asker görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz bayrak görmek başarılarının artacağına, sorunlarının sürekli artacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayrak öpmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada mezara bayrak asmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürt bayrağı görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments