Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öksüz görmek

Rüyada öksüz görmek

Rüyada öksüz görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada öksüz gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Rüyada öksüz görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada öksüz bebek görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada öksüz yetim görmek daha rahat bir nefes alacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öksüz bebek emzirmek doğru olanı seçeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments