Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öğretmeni öpmek

Rüyada öğretmeni öpmek

Rüyada öğretmeni öpmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada öğretmeni öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Rüyada öğretmen elini öpmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok güzel günler göreceğine, hayatını ailesine adayacağına delalettir.

Rüyada öğretmeni öpmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada öğretmeninin elini öpmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada öğretmenin el öpmek güzel ve doğru işler yapacağına, duraklama yaşanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada öğretmen öpmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada öğretmen eli öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalettir.

Rüyada öğretmenin elini öpmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğretmenini öpmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments