Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun bağırdığını görmek

Rüyada oğlunun bağırdığını görmek

Rüyada oğlunun bağırdığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun bağırdığını gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada oğluna bağırmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun bağırdığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine bağırmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta bağırmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet eder.

Rüyada kızarak bağırmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sıkıntılarının artacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada birine bağırmak kızmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe bağırmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments