Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öfkeli kadın görmek

Rüyada öfkeli kadın görmek

Rüyada öfkeli kadın görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çözümlere kavuşacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yeni işlerin geleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntı yükleneceğine delalettir.

Rüyada öfkeli kadın gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Rüyada öfkeli kadın görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Rüyada anneye öfkelenmek geniş bir ev satın alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü öfkeli görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı öfkeli görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada birini öfkeli görmek prestij kazanılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızmak öfkelenmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada öfkeli bakmak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, büyüleyeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada babaya öfkelenmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, ün sahibi birisi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments