Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ödeme yapmak

Rüyada ödeme yapmak

Rüyada ödeme yapmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kötü gidişe dur denileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ödeme yapmak gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Rüyada ödeme yapmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hesap ödememek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ödeme yaptığını görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada borcunu ödemeye çalışmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada borç ödemeye çalışmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ödeme görmek kazancının tükenmeyeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Rüyada borcunu ödememek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada borç ödeme görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments