Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odasını temizlemek

Rüyada odasını temizlemek

Rüyada odasını temizlemek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, inancının zayıflayacağına inanılır.

Rüyada odasını temizlemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada kirli odayı temizlemek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Rüyada yatak odasını temizlemek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada otel odası temizlemek can sıkıntısının geçeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet etmektedir.

Rüyada yatak odası temizlemek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kafa dinleyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odayı temizlemek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oda temizlemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada odasını temizlemek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir odayı temizlemek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments