Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odadan odaya taşınmak

Rüyada odadan odaya taşınmak

Rüyada odadan odaya taşınmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, işlerinin azalacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada odadan odaya taşınmak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yeni odaya taşınmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada odadan odaya taşınmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok odalı eve taşınmak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşyaların taşındığını görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin taşındığını görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının taşındığını görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kişinin afiyette kalacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalettir.

Rüyada yeni işyerine taşınmak kişinin her daim iyi anılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada taşındığın evini görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments