Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ocakta yangın görmek

Rüyada ocakta yangın görmek

Rüyada ocakta yangın görmek hem geleceğinin güzel olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ocakta yangın gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada ocakta yangın görmek çok kötü hissedileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ocak kurmak üzgün ve karamsar olacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada ocakta köz görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine inanılır.

Rüyada ocakta yemek piştiğini görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ocak külü görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz ocak görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ocak görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz ocak görmek malını ve canını riske edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments