Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ocağı kapatmak

Rüyada ocağı kapatmak

Rüyada ocağı kapatmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kötü günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ocağı kapatmak gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada ocağı kapatmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ocakta börek yapmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada tüplü ocak görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sönmüş ocak görmek hayatının iplerini eline alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada ocak ve tüp görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocak yapmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalettir.

Rüyada ekmek ocağı görmek güç alacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ocakta yemek görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments