Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada noter görmek

Rüyada noter görmek

Rüyada noter görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Rüyada noter gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada notere gitmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada noter görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments