Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nota görmek

Rüyada nota görmek

Rüyada nota görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sermayesinin çoğalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalettir.

Rüyada nota gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada müzik notası görmek kariyer planının altüst olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada nota yazmak dönülmez yollara gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada nota görmek dertlerinin sonunun geleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments