Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyken başkasıyla evlenmek

Rüyada nişanlıyken başkasıyla evlenmek

Rüyada nişanlıyken başkasıyla evlenmek konuşmaz olacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, emeğinden hayır göreceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet eder.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısıyla evlenmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla evlenmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayatın pahalılaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısıyla evlendiğini görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlıyla evlenmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eski nişanlınla evlendiğini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments