Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahının kıyılacağını görmek

Rüyada nikahının kıyılacağını görmek

Rüyada nikahının kıyılacağını görmek sevdiğini söyleyeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, variyetini çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada nikahının kıyılacağını gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Rüyada nikahının kıyılacağını görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıyılacağını görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başkasıyla nikahlandığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta nikah kıymak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada nikah yüzüğü kaybetmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah şekeri yapmak kalabalıktan uzak olacağına, masrafların altında kalacağına, ağız tadının yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada evliyken başkasıyla nikahlanmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına inanılır.

Rüyada nikah yüzüğünü kaybetmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments