Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nezarethane görmek

Rüyada nezarethane görmek

Rüyada nezarethane görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada nezarethane gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada nezarethane görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nezarethaneye düşmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sorunların son bulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments