Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ney duymak

Rüyada ney duymak

Rüyada ney duymak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, geleceğine bakacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ney duymak gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Rüyada ney sesi duymak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ney duymak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ney öğrenmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ney çalan görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ney çaldığını görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık ney görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada ney çalan birini görmek atılıma geçeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada ney görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments