Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada napolyon kiraz görmek

Rüyada napolyon kiraz görmek

Rüyada napolyon kiraz görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada napolyon kiraz gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada kiraz toplandığını görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada kiraz kurusu yemek başarısının azalacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz dağıtmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpeli kiraz görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada sepette kiraz görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına alamet eder.

Rüyada şeftali ve kiraz görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada toplanmış kiraz görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments