Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane vermek

Rüyada nane vermek

Rüyada nane vermek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kazancın artacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada nane çayı içmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane ağacı görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada maydanoz nane görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada nane aramak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kişinin tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada nane topladığını görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nane toplamak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada nane kurusu görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet eder.

Rüyada toprağa nane ekmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments