Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda ağlamak

Rüyada namazda ağlamak

Rüyada namazda ağlamak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, zenginliğinin artacağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada namazda ağlamak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken ağlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmak için ağlamak işinde büyük başarılar alacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılıp ağlamak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazda ağlamak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yokluk çekmeyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz için ağlamak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarak ağlamak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada namazda ağladığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iyi halin geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, ileride çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments