Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza uyanmak

Rüyada namaza uyanmak

Rüyada namaza uyanmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, güzel bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Rüyada namaza uyanmak gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada namaz kılarken uyanmak elindeki işi rayına oturtacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına inanılır.

Rüyada namaza uyanmak doktordan doktora koşturacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada namaza uyandırılmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarak uyanmak dertlerinden kurtulacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada namaz için uyanmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ev taşımaya yorulur.

Rüyada namaza uyandırmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah namazına uyanmak büyük bir ortaklığa gireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sabah namazına uyandırılmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments