Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmayı söylemek

Rüyada namaz kılmayı söylemek

Rüyada namaz kılmayı söylemek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmayı söylemek gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Rüyada namaz kılmasını söylemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı söylemek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılacağını söylemek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada namaza başlayacağını söylemek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kıldığını söylemek küslükleri gidereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sendelemek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasını namaz kılarken görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılıp ağlamak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments