Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmamak

Rüyada namaz kılmamak

Rüyada namaz kılmamak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, evlatlarından hayır bulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılmamak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Rüyada babasını namaz kılarken görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, mutlu olacağınıza, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılan bir kadın görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, rızkının genişleyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılan imam görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, koyu muhabbette kalacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada başkasının namaz kılan birini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada namaz kıl diye ses duymak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada camide namaz kılmaya çalışmak onunla güzel bir ilişki kuracağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü namaz kılarken görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, umutlarını yitireceğine, kendisini korumaya alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments