Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken yılan görmek

Rüyada namaz kılarken yılan görmek

Rüyada namaz kılarken yılan görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aralarından su sızmayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzak bir yola gidileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yılan gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada namaz kılarken yılan görmek bunalacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest almak namaz kılmamak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin namaz kılarken görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu namaz kılarken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Rüyada cuma namazı kılan birini görmek tartışmalar yaşanacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bir kadını namaz kılarken görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kişinin her işi severek yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılan bayan görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılan cemaati görmek şansın yaver gideceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments