Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz duası görmek

Rüyada namaz duası görmek

Rüyada namaz duası görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, anne babaya müjde verileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Rüyada namaz duası gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada namazda dua okumak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken dua unutmak rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide namaz kılmak dua etmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz dualarını okumak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada namaz dua okumak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılıp dua etmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken dua etmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada namaz duası görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments