Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu olmak

Rüyada mutlu olmak

Rüyada mutlu olmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların aşılacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bereketli yağmurlara alamet eder.

Rüyada mutlu olmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada mutlu çift görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini mutlu görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada evlenip mutlu olmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutlu aile görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli ve mutlu olduğunu görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işarettir.

Rüyada mutlu olmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada annesini mutlu görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments