Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müstakil ev görmek

Rüyada müstakil ev görmek

Rüyada müstakil ev görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yapacağı planların altüst olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada müstakil ev gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Rüyada müstakil eve taşınmak planlarının işe yarayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeli müstakil ev görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada müstakil bahçeli ev görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada müstakil ev görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada müstakil evler görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kazancının tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada müstakil ev satın almak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada müstakil bir ev görmek büyük kazançlar elde edileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, rızkının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski evleri görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments