Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müsafaha etmek

Rüyada müsafaha etmek

Rüyada müsafaha etmek sürpriz olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, önemli sorumluluklar alacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada müsafaha etmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada müsafaha etmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada müslümanlığı anlatmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada müslümanlık için savaşmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, geriye doğru gideceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine inanılır.

Rüyada müslüman olmayan biriyle evlenmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada müslüman başbakan görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada müsvette kağıt görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada müslüman yapmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hem yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada müslüman mezarlığı görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments