Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhasebe görmek

Rüyada muhasebe görmek

Rüyada muhasebe görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhasebe gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada muhasebe görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada muhasebe müdürü görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada muhasebeci görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, elde edilen nasibin artacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhasebe bürosu görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bir işe soyunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments